Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

29 Aralık 2008 Pazartesi

"Yılbaşı partileri başlıyor..."

Geçen sene rahatsızlığım ve taşınma hazırlıkları derken yılbaşı ağacını kuramamıştım.
Bu sene şükürler olsun ki iyileştim, sadece 1 seneyi aşan uzun ilaç tedavisinin mideme yan etkileri hala geçmedi. Bir ay iyiyim bir ay midem berbat...Olsun buna da şükür! Bu yazıda kötü şeylerden bahsetmeyeceğim,bu başlı başına bir mutluluk yazısı olmalı. Şükrediyorum Allah'a, çünkü geçtiğimiz sene ağır bir hastalık geçiriyordum, 27 yıllık hayatımın en zor günleriydi. Hastalık psikolojisini gördüm, yaşadım, sadece hastalığın verdiği zorluk değil aynı zamanda o psikolojiyle baş etmek de çok zor. Sağlam olmalısınız ve her şeye rağmen ayakta! Şükürler olsun ki bu sene sapasağlamım, ben öyle gribi, mide ağrısını, kol bacak ağrısını hastalıktan saymıyorum yaşadıklarımdan sonra...2 hap içersiniz geçer, dikkat edersiniz hafifler öyle değil mi :)
Bu akşam çalıştığım iş yerinde yılbaşı kutlaması var. Hoş daha yeni başladığım için yüzeysel tanıyorum insanları ve bu yüzden pek keyif alacağımı da sanmıyorum ama olsun. Yemek, müzik ve ortam bile beni mutlu edebilir diye düşünüyorum.
Gerçekten de bir çok yerde çalıştım, kendime uygun birilerini bulduğumda 1 ayı geçmez çok iyi arkadaş olabilirim ve çalışmak biraz daha zevkli hale gelebilir böylece, ama burada kimse yok.Herkes çok resmi, suratsız, kendi halinde, bir de çok değişkenler.Bir gün gülüp, konuşup ertesi gün suratınıza bakmıyorlar mesela. İlginç şeyler yaşıyorum bu nedenle genelde tek başımayım ama umudum var belki yakın zamanlarda kafa dengi birileri gelir. Şimdi kafa dengi arkadşlar olsa ne eğlenirdik bu gece!
Yarın akşam da evde minik bir kutlama yapacağız, aile arasında. Güzel bir yemek, hediyeler vs. Güzel yemek diyorum ama öyle hazımsızlık ve bulantı çekiyorum ki bu aralar, bakalım o yemek zehir olmaz inşallah...
Sonra aileme aldığım hediyeyi vereceğim,ne mi aldım:) "Süpriiiiizz".Ama burda söylemekte bir sakınca yok heralde, çok güzel bir oyuna tiyatro bileti aldım. Bu hediye biraz gelenekselleşmiştir aslında.Ben tiyatroya çok sık giderim,mesela ayda 3-4 oyun olur bazen. Bu nedenle bir çok oyun görürüm ve çok beğendiklerime 2. kez de giderim. Mesela bu oyun 2.kez olacak benim için ve çok zor bilet bulabildiğim için 2 kat keyifle izleyeceğim.Sağlığım yerinde olursa inşallah:) (hastalıktan sonra hep inşallah maşallah, sağlık olsun gerisi boş diye dolaşıyorum etrafta)
Yılbaşı gecesi de amcamlara gidecekmişiz, aile arasında olmayı seviyorum ben, gürültüye patırtıya gelemiyorum. Öyle insanlar var ki leopar desenli elbiselerini giyip 2 saat kuaförde saç yaptırıp bir ton makyaj ve allı pullu kıyafetlerle kopmaya gidiyorlar(onların değimiyle!) Ben bir arada olmayı seviyorum, sohbet etmek, eğlenmek ya da iyi vakit geçirmek illa ki 3 vokta-portakal devirip tepindiğinizde olmuyor inanın bana :)
O dönemlerden de geçtim çok şükür, ama şimdi böylesi daha iyi bence, galiba yaşlanıyorum, bir köşede caz eşliğinde dans bile edebilirim. (caz yaşlı müziği değil asla, eğlence için de içim geçmedi ama bu aralar diyorum ya daha cool bir biçime büründüm galiba!)
Şimdilik önümüzde 2 gün var, ama bu geceyi de merak etmiyor değilim. Bakalım bu geceki partide neler olacak?
Yarın sizlerle de paylaşmayı umuyorum :)

6 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Gecende, yeni yılında güzel geçer umarim.

Sağlıkla..

Nilambara dedi ki...

benim için de en güzel kutlama ailemle dostlarımla birlikte sıcacık, samimi ev ortamları... hediye paketi şeklinde dışarılarda kargaşanın içinde yok olmak pek hoş değil...
zümrüt yeşili şifa ışıkları bol bol olsun hayatınızda ki sağlığınıza sağlık katılsın tüm ANlarınızda, huzurla mutlulukla...
sevgiler,

Ful yaprakları dedi ki...

güzel dileklerinize çok teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

gönlünden geçen kutlama nasılsa öyle olsun dilerim, mutlu yıllar..

Ful yaprakları dedi ki...

ilk kutlama pek parlak değildi :)
dilerim diğer 2si iyi geçer:)

41 kitchen dedi ki...

oleyy ben de evdeyim yılbaşında. ailemle... bundan daha fazla ne mutlu edebilirki insanı=) sağlığının yerinde olmasına sevindim. hep inşallah, maşallah demeli bence de zaten=)mutlu yıllar.

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!