Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

19 Şubat 2009 Perşembe

"Teslim oluyorum"


Evet sildim yazımı..
Dayanamadım çünkü her sayfaya girişimde bakmaya, göz ucuyla ezberlediğim satırları yeniden yeniden okumaya.
Bir şeyler eksilmesin artık, yeter...
İyi olanlar çoğalsın, gelişsin, yayılsın damarlarıma.
Şimdilik bu kadarı yeter.
Yüzeysel olmalıyım, derinlerde korkularımla yüzleşmek, hayatla çarpışmak istemiyorum.
Herkese ve herşeye beyaz bayrak sallıyorum.
Teslim oluyorum!

4 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

İyi olanlar çoğalabilir ama bu çoğalış kötü olanların azalmasına ya da yok olmasına neden olmazki. Hayatta hoşuna giden şeylerin daha çok olması hoşuna gitmeyenlerin seni mutsuz etmesini engellemz. Önceliklerimizi belirlemeliyiz. İstemediğimiz şeyleri net olarak kağıda dökmeli ve bunlar tekrarlandığında DUR diyebilmeliyiz karşımızdakine de kendimize de. Hayatla çarpışmana gerek yokki, ne istiyorsun onu bi bul önce.

umursamaz dedi ki...

teslim olmak diye bişey yok, ne yapacagını bılmıyorsan eger sadece bekle.. inanki hepimizin oyle zor zamanları oluyor ki.. üzgünsen dibine kadar üzül.. ama hıc bır aksiyon alma.. sadece bekle.. ve ne olur üzülme... eski yazılarını okudugumda saglıgınla ilgili zor seyler ATLATMISSIn, şükretmek gerek belki de bazen.. pes etmek teslım olmak diye bisey yok, akısa bırak, sadece bekle.. hangı gece gun ısıgına dönmedi, hangi yagmur gunesı gormedı?
içimden geldi, yazdım gitti:)
sevgilerimle

okyanus dedi ki...

biri eller yukarımı dedi:)
bu teslimiyet neye?

Ful yaprakları dedi ki...

yorum yazan sevgili arkadaşlarım,
hayattaki tüm zorluklara karşı bir teslim oluştu...
savaşmak da bir yere kadar:)

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!