Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

7 Nisan 2009 Salı

"Sevgi arsızı"

Bu ne melankolidir be ful! Yeter artık sıyrıl şu halinden, bi silkin doğrul kendine gel!Başka durumlarda olmayı hayal etmekten vazgeç artık, sen busun, hayatın bu, çevren bu,elindekiler cebindekiler bunlar.Yapmak isteyip de yapamadığın çok şey varsa ne yapacaksın yapmaya çalışacaksın ama biliyorum onlar da senin için çok zor, çünkü senin hayatında herkes katı, kuşatılmışsın..Başkları için ufacık bir nefes senin için bir devrim gerektiriyor, çünkü geri kalmış bazı kafalar.Peki o zaman ne yapmalı sen içinde bulunduğun bu durumda yapabileceğin ve seni mutlu eden en özel şeyleri çıkar bi kenara koy.Sen ufak şeylerle mutlu olmasını beceren o güzeller güzeli kızsın hala, unutma bunu. Allah herkese çirkin şansı versin derler çok doğrudur, herkesin bakışlarını üzerinize toplayacak kadar güzel olmak çoğu zaman işe yaramaz. Aksine çok ulaşılmaz, burnu büyük olarak değerlendirilirsin ve özelikle kadınlar tarafından dışlanırsın, boşver bunları geçecektir hepsi:) Sen her şeyi olurunua bırakmayı dene, vazgeç artık şu mükemmelliyetçilikten.Zaten neydi mutluluk erişelecek bir şey değil uğurda gidilene doğru alınan yoldu değil mi?
Şöyle gevşe biraz, bak güneş de çıkar bir kaç güne kalmaz, sen güneş enerjisiyle çalışırsın bilirim:) Önemli olan içimize yağan bir sağnak varsa o yağmurdan faydalanmak.En güzel çiçeklerini sula mesela, ya da birikintilere zıplayarak bas, ayakkabıların su içinde kalsın, çocukluğundan bir şeyler yaşa.Varsın seni üzsünler, varsın artık brezilya dizilerindeki kadınlara döndüm yeter diye isyan et, varsın yapayalnız kal, önemli olan kendine saygın var ya, şu rengarenk herkesi hayran bırakan halin var ya, tebessümün ve içindeki çocuk var ya, işte onlara iyi bak sen.
Gerisi hikaye, bomboş, klişe bir hikaye...

9 yorum:

Delfina ; dedi ki...

Kimsenin seni üzmesine izin vermediğin ve renklerinle günümüzü renklendirdiğin için harikasın sen.Herşey gönlünce olsun...

Ful yaprakları dedi ki...

Delfina'cım teşekkürler,
üzülmeye paydos desem de yine üzüleceğim biliyorum ama daha çabuk atlatacağım o kesin:)

kardelen dedi ki...

Böyle kendi kendimizi avutsakda boşver seni üzünleri desekde elde değilki üzülmemek çevremizdeki insanların söylediklerine kulak asmamak ama yinede böyle insanın içinde bir umut ışığı olması bile yetiyor kötü düşüncelerden arınmaya , üzüntüden uzak mutlu ve huzurlu günler dileğiyle...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Hayat bazen uzer bizi ama kiymetini bilirsek cok guzel anlarda getiriyor, sanirim yaomamiz gereken anin tadini cikartmak :)

ps; resimdeki yer benim evim, daha dogrusu balkonum :)

Sevgiler ;)

Ayca Karaoglan dedi ki...

sen çok güçlü bir kızsın:) kocaman sarılıyorum sana :) bi de merak ediyorum, fotograf makinenle neler çekiyorsun :) mail atsana bana bakıyım hı ne dersin? öptüm çok.

umursamaz dedi ki...

süpersüpersüper:)
kesınlıkle süper
zıpkın gibi fişşek gibi bir yazıydı, benı şöyle bir kendime getirdi.:)
uzuntuler hep var, hep olacakda, ama napalım uzuntulu anlardada guzel seylerı gorelım, onemlı olan bu.

beenmaya dedi ki...

bir insanın kendini bilmesi ne güzel bak ne güzel konuşmuşsun kendine dair...ama sözde kalmasın bunlar hemen pratiğe geçsin :))

GeCe dedi ki...

daha önce bu konuda birşey yazmıştım dimi güçlü olmadığın sürece zaten kimseye hayrın dokunmaz ne işe ne sevdiklerine o yüzden önce kendini üzemyeceksin kollayacaksın mutlu edeceksin benim dustürum budur

MAVİ UMUT dedi ki...

Of of..bu silkinme ihtiyacı kendim dahil, sandığımdan çok insanda varmışş meğerr

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!