Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

7 Nisan 2009 Salı

"yazın modası gladyatör sandalet ve ayakkabılar"


Yaz geliyor, modayı takip ederim ama moda olanı illa ki giymek gibi bir isteğim olmaz, zira alternatif butikleri, hint işi etekleri, bol yandan bağlamalı pantolonları, canlı renkleri, farklı kombinleri, keçe aksesuarları, incik boncuklu rengarenk fularları, saç bantlarını, farklı ayakkabıları tarzım ve tipim itibariyle tek geçerim.







Bu sene revaçta olan ve her senenin modası olacakmış gibi görünen rahatlık timsali sandaletler benim pek hoşuma gitti, yüksek topuklular ise özel mekanlar ve geceler için pek ideal görünüyorlar!

Beğendiğim bazı modelleri sizlerle de paylaşıyorum.
























15 yorum:

Ateş Böceği dedi ki...

yaaa evet bende itiyorum bunlardan genel de siyah giyinenlerdenim ama bu sene kendime söz verdim rengarenk alacam her şeyi siyaha hayır :)

cesetizleri dedi ki...

şu parmağa geçirilen zımbırtıları hiç sevmiyorum. hele bir de erkekler giyiyor ya.. ne desem bilmiyorum.. midemi bulandırıyor.

Ful yaprakları dedi ki...

cesetizleri al benden de o kadar parmak geçirilenleri hiç sevmiyorum erkekte çok çok çok itici geliyor bana ama parmak arası güzel:)
ateşböceğim,
siyaha yer yok yaz geliyor yaz:)))))

SMİLENA dedi ki...

harikalar bir de zarif bir ayak gerek

Serhat dedi ki...

Bayıldım bunlara, özellikle renkli olanlara. Çaçacıma alsak bari, ne de yakışır :) İkna turlarına başlamam lazım, bizimki pek alışveriş meraklısı değil maalesef. Sağol Ful, aklıma soktuğun için.

GeCe dedi ki...

çok güzeller ayıp olacak ama gecen yaz italyada iken (ayakkabı deri cenneti biliyorsunuz) çeşit çeşit sandaletler ve bunlarda vardı ve inanılmaz ucuzdu her gidişimde bir bavul ayakkabı sandalet ile dönüyorum

babegazelle dedi ki...

ben de alıciğim bunlardan:D

guguk kuşu dedi ki...

uff kırmızı olanı beğendim, bi de kırmızı ojeler, rahat bi elbise, miss gibi bi parfüm,, ohhh sonra güzel bi kafede nescafe, ...yav ayakkabıdan nerelere geldik

Serhat dedi ki...

Ödülünüz var efendim, sevgiler

Çeyiz Hazırlıkları dedi ki...

Bu yaz tama benlik olucak ben bu tür sandaletleri çok beğeniyorum.
Sevgiler...

Bahar Ulus dedi ki...

Bloğuna bayıldım. sevgiler.

İDEA dedi ki...

Ben hala bloğunuzu övmekle yetineceğim,içime sindirene kadar.Sonra yorumlara geçebilirim :)
Ama burası bahar tarlası gibi.Şimdi diyeceksiniz ki;
-Bahar tarlası nasıl oluyor.İşte bloğunuza bakın görürsünüz :)

La Loba dedi ki...

İkinci fotoğraftakileri çok beğendim. Biraz daha derli toplu, vapura yetişmeye çalışırken daha rahat olur gibi geldi :)

Ful yaprakları dedi ki...

övgülere sonsuz teşekkürler:)
bu arada ödül almışım, ay çok sevindim:))
eve gideyim hemen sayfayı düzenleyeceğim teşekkürler sevgili Serhat!

herkese sevgiler,

:)den dedi ki...

Sandaletlere bayıldım:)
Bir tane edinmek ve yazı bol bol adımlayarak geçirmek dieğiyle...

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!