Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

12 Mayıs 2009 Salı

"Hayallerim..."

Öykü'cüm mimlemiş beni, "Hayal Listemi" yapacağım...
Hayal kurmayı ne zaman bıraktım ben?
Gerçeklerle kötü yüzleşmelerimi her geride bırakışımda mı?
Aslında hayal ettiği müddetçe yaşarmış insan, öyle derler. Öyle hayallerim var ki, kimine güler geçersiniz, kimini sıradan kimini ise çok marjinal bulabilirsiniz.
Hepsini yazaman buraya kuşkusuz, ama içimden geçen ilkleri derleyebilirim.
Bol bol sağlık isterim.
Öncelikle neden daha önce seçmedim diye hayıflandığım konservatuarı okumak isterim, her an müzikle iç içe yaşamak ve bu alanda kariyer yapmak..
Bir de tasarım yönümü geliştirmek isterim,renklerle, yaratıcılıkla ortaya yepyeni objeler çıkarmak ve kendi döşediğim bir dükkanda bunları sergileyip insanlarla paylaşmak...
Tüm dünyayı gezmek isterim, her yerini karış karış.. Yepyeni kültürler öğrenmek, farklı insanlarla tanışmak,ufak ufak hatıralar toplamak,müziklerini dinlemek ve gezdiğim her yeri yazmak...
Şili'deki paskalya adasını ve Küba'yı merak ederim bir de..Tek başıma değil ama sevdiklerimle gezmek isterim ve en beğendiğim ülkede de yaşamak...
Yemyeşil, çeşit çeşit meyve ağaçlarının olduğu iki katlı bir ev isterim. Bahçesinde bir sürü hayvan beslemek, onlarca bitki, sebze ve meyve yetiştirmek.
Sonsuz aşkla sevdiğim insanla bir ömür paylaşmayı isterim, benim gibi kocaman yeşil gözleri olan çocuklarım olsun :) Onlarla hayatın tadını çıkarmak, doğayla baş başa iç içe olmak..
Çok fazla para-pul, mal-mülk istemem, olursa da başkalarıyla paylaşmak isterim.
Benim gibi düşünen dostlar, arkadaşlar isterim ama en hakikisinden:)
Bir yandan da çocuk öykülerim kitap olsun isterim, öğrencilerle söyleşeyim, imza günlerim olsun, yeni öyküler yaratayım, yeni karakterler..Hepsi benim dünyamdan, doğadan beslensin..
Dünyanın her yerinde müzik festivalleri, tiyatrolar, konserler, yeni ve farklı tadlar yaşayayım, sınırsızca gezeyim ve dinleyeyim, ruhumu geliştireyim..
Sade, lezzetli ama bir o kadar da renkli ve yoğun yaşayayım...
Yanımda hep sevdiklerim olsun isterim , benden bir parça olsun, saf doğada katkısız ve huzurlu olmak...
Bir de bu mim isteyen herkese gitsin isterim!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

canım benım hayallerınde senın gıbı guzel.yuregı guzel ınsan , ınsallah gercek olur yazdıkların.

beenmaya dedi ki...

pek çoğu gerçekleşmese bile hayaller bizi hayata bağlayan en büyün unsur değil mi...

zehra dedi ki...

ne güzel hayallerin varmış senin böyle hepsi gerçek olur inşallah

öykü dedi ki...

Guzel hayallerın var
gerceklesebılme ıhtımallerı yuksek
dılerım hepsını gerceklestırırsın Sevgılı Ful
tsk ederım katılımın ıcın.)

Adsız dedi ki...

hayal gibi guzel birsey yoktur... hersey gönlunce olsun!

Ayca Karaoglan dedi ki...

hiç de zor hayaller değil, olma olasığı olan, güzel, içten hayaller.hayallerin gerçek olsun, yüzün hep gülsün emi kuzum :)

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!