Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

15 Haziran 2009 Pazartesi

"Döndüm!"

Geldim geldim burdayım,
Farkındayım çok ara verdim, çok boşladım ama morallenmiş, yenilenmiş, keyiflenmiş olarak döndüm işte:)
Haftasonu tatil için biraz alışveriş yaptım, Moda'ya gittim, deniz havasını soludum, ciğerlerim bayram etti,içim açıldı,yüzüm güldü!
Cumartesi günü nazar değdi yalnız bana, epey bi canım yandı ama daha iyiyim çok şükür.Ne oldu hayırdır diyeceksiniz, tam alışveriş için çıkacağız, annemle asansöre bindik, bizim asansör sensörlü kalın kapılı olanlardan, otomatik kapanıyor.Kapı tam kapanmak üzereyken babam bir şey söyledi ben de süzme salak gibi gittim elimi sensör görür diye kapının arasına soktum.Nasıl böyle bir şey yaptım bilemiyorum ama o kadar yakından kör nokta bir şey göremedi, elim çat!!annem içerden elimi çekerken babam da dışardan kapıyı kanırtıp düğmeye basarak açtı kapıyı ama nasıl canım yanıyor sağ elimde bir parmağın ucunu hissetmiyorum.Hemen buz koydular, bir jel var ondan sürdüler.Ben hala acımdan titriyorum, sonra uzun süre makyaj akmış, elimde buzlar, çanta fırlatılmış bekledik, gitgide daha azaldı acısı, parmağımın ucu kan topladı, zonk zonk zonkladı saatlerce..Kendimi tam anlamıyla iyi hissedince saat geç olmasına rağmen çıktık, zaten alışveriş yaparken de çok dikkat ettim.Ama hala tırnağımdaki acı tam geçmedi,hala hafifi hafif acısı var, böylece böyle ani hareketleri yapmaktan kaçınmayı öğrendim.Ama ilk müdahale buz ve merhem morarmayı engelldi, hiç morarma yok şükür. Bir daha tövbeler olsun elimi kolumu oynatmam o kapı arasında.Korktum artık!
Günün eğlenceli kısmına gelelim, alışveriş istediğim gibi gitti, uygun fiyata indirimden ihtiyacım olanları aldım, öyle çok açılmadım, kredi kartı kullanmadım.Bikinilerim içime sindi, güzel renkli oldular.Pareo niyetine de dün Moda'dan 2 şal aldım.Beğendiğim bir bluzun farklı renklerinden bir kaç tane alarak 10 gün sonra bir daha "ay bunun kumaşı çok güzeldi gidip bundan başka renk alayım" deyip de yeniden dolaşmayı, denemeyi ve bulamama riskini ortadan kaldırdım.
Kısacası güzel bir geçirdim annemle.Pazar günü de ilkokul arkadaşımla Moda'ya gittik, epey sıcaktı, Ali Usta'ya uğrayıp kilolarla geri döndük:)
Bugün de suratsız insanların kalesi olan işyerime geldim.Servis mevzuunda bir şeyler olmuştu hani hatırlarsanız, yazmadıysam kısaca özetlemekte fayda var.Şimdi 2 servis var çıkışta, biri olmazsa diğeriyle gidiyorum ben,ulaşım müdürü bana öyle demişti.Ben diğer servise ne zaman binsem bbir kadın var cadı,bunu alerji tutuyor:) Rahatsız belli, yerinde duramıyor, en sonunda söyledi yanındakine "işte güzergah değiştiği için şoförler ayrılıyor Ful yüzünden" diye..Güzergah değişikliği de benim için gidilen 100 metreden ibaret! Ben de inanmamıştım ne alaka demiştim, sonra bu üsteleyince, ben buna sert çıkınca,yaptığınız ayıp deyince her görüşünde beni selam vermeye, cicim ayakkabın harika, yok bluzun süper, çok güzelsin gibisinden vıcık vıcık iltifatlar yağdırmaya başlamıştı.
Ne yazık ki bu kadınla yine aynı servisteyiz, ama yalanı geçtiğimiz Cuma günü ortaya çıktı.O gün servis yoktu, ulaşım müdür bıraktı bizi eve, dediler ki neden bu kadar sık şoför değişiyor adam dedi ki, "birinin kolunda sorun vardı, biri ücreti az buldu, birini biz beğenmedik,birini de malum hanım beğenmedi"dedi. O zaman dedim ki pes ya! Meğer gizliden gizliye müdüre söylüyormuş bu adamı beğenmiyoruz diye, adamı işten çıkarmışlar, bu da suçu benim üzerime atmaya kalktı! Ful gelince adam fazladan yol gidiyor onu yüzünden diye. Zaten yalanının bir gün ortaya çıkacağını biliyordum da bu kadarını beklemiyordum.Demek ki havadaki bu negatif elektriği hissetmem boşuna değil!Boşuna demiyorlar artık her dört kişiden biri ruh hastası diye!
Beni enterese etmiyor, ben işimi yapar, gider gelirim,askerimin dönüşüne,izin günüme gün sayarım,öyle insanlarla muhattab dahi olmam.
Daha anlatmak istediğim,yazmak istediğim çok şey var ancak parmağım zonkluyor hafiften dinlensem iyi olacak:)
Güzel, sağlıklı bir hafta geçirelim,
Bu arada Ayça'm İstanbul'a hoşgeldin!

26 yorum:

Japon Balığı dedi ki...

çok geçmiş olsun Ful, dilerim bir an önce geçer ağrın.

Ayrıca resmini eklediğin flight of conchords dizisini çok beğenerek izliyordum resmi görünce tebessüm sardı yüzümü ama yayından kaldırdılar :(

İyi haftalar

meltem dedi ki...

OY CANIM BENİM HOŞGELDİN VALLA ÖZLEMİŞTİM..
PARMAĞINA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ASLINA BAKARSAN UCUZ ATLATMIŞSIN DAHA KÖTÜ ŞEYLERDE OLABİLİRDİ OKURKEN KORKTUM İNAN!!GEÇMİŞ OLSUN..
YAAA UCUZ BİKİNİ NERDE VAR:((
BEN DE İSTİYORUM AMA ÇOOK UCUZ OLSUN PARA HARCAMİYİM MASRAF ETMİYİM:)))
ÖPÜYORUM SENİ
TATİL NE ZAMAN BU ARADA

Ateş Böceği dedi ki...

1.HOŞGELDİN)bugün aklımdan geçtin inanırmısın tatile falan gidecem diyordun ya acaba tatilemi gitti dedim )
2.çok geçmiş olsun(ben sakar bir insan olduğum için böle kazalara alışkınım )
3.alışverişşşşşşşşş hep eğlencelidir
4.Böyle hazımsız insanlar olduğu sürecve senin gibilerin değeri daha çok anlaşılacaktır çünkü en çok şikayet eden en çok şikayet edilendir bunu unutma

sevgilerimle :):)

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun.:(
Ben asansörlerden çok korkarım ya.kötü oldum şimdi

UykusuZ dedi ki...

Geçmiş olsun Ful, o sensörler yakından görmez, geç oldu ama söyliim

guguk kuşu dedi ki...

önce geçmiş olsun. Bazı insanlar ruh hastası olabilir ama bazıları da şeytanın dünyadaki elçisi gibiler. Bu kadın da öylelerinden galiba. Kendileri hat safhada negatif oldukları için senin gibi içi cıvıl cıvıl insanlar onları çok rahatsız eder.

İDEA dedi ki...

Ama bu kadarda boş bırakılmaz ki canım.Okuyanlarım nasıl geçirmiştir o günlerini diye hiç mi düşünmedin.Çık çık çık bi daha olmasın.

Hoşgeldin ful :)

beenmaya dedi ki...

hoş geldin :)))

beenmaya dedi ki...

tabi Ayça'da hoş gelmiş :)))

Adsız dedi ki...

canım okuken ıcım bır tuhaf oldu oldu oncelıkle gecmıs olsun dıyesım var...Allah saklasın nasıl oyle bırsey yaptın ...dıkkat et kendıne...simdi hosgeldın bloga arkadasım :) özledık valla....ısyerındekıler ıcınse yukarıda Allah var bak herkes hakettıgını alıyor , onunda yalanı ortaya cıkmıs :)

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun Ful yaaa ne acı yaşamışsın Allahtan sonraki kısım iyi geçmiş...

Ful yaprakları dedi ki...

Japon balığı,
çok teşekür ederim.
ben o resimdekilerin dizi karakteri olduğunu bilmiyordum:))
ama fotoğraf çok hoşuma gitti:))

Ful yaprakları dedi ki...

Meltem'cim,

ucuz bikini, optimum'da var.Yeni sahradaki..
orada YKM'den aldım ben, KOM marka üstelik ev defosuz..
fiyatlar 30-50 YTL arası.
kaçırma:))
öpüyorum !

Ful yaprakları dedi ki...

Ateş böceğim daha gitmedim tatile,
çok sağol iyi dileklerine,
sınırsız param olsa bir alışverş yaparım ki off off kendimi feci kaptırıyorum!
haklısın,
çok şikayet edenler hep en fazla şikayet edilenler!
öpüyorum!

Ful yaprakları dedi ki...

Serra'cım,
sağol
ben daha da korkuyorum artık:((

Ful yaprakları dedi ki...

uykusuz,
evet evet geç oldu:))
bir müsibet bin nasihat oldu bana da:))

Ful yaprakları dedi ki...

guguk kuşum,
haklısın valla,
ben pek bi cıvıl cıvıl bıcır bıcırım gıcık oluyor bana eminim!
Allah'a havale ettim...

Ful yaprakları dedi ki...

İDEA'cımm,
geldim burdayımmmmm:)

Ful yaprakları dedi ki...

beenmaya,
hoşbulduuum:)

Ful yaprakları dedi ki...

Dolunay'cım,
tamamen salaklık dolu bir anıma geldi aptal bir refleksti ama çok kötü sonuçlar doğurabilirdi,
Allah korudu bir de asansörde yalnız olsaydım o zaman içten elimi çeken de olmayacaktı ben çekene kadar...of of offf

Ful yaprakları dedi ki...

Funda'cım,
çok çok sağol canım benim.

aysema dedi ki...

Geçmiş olsun...

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Hoş geldin ve geçmiş olsun Ful.

efsa dedi ki...

hoşgeldinnnnn
ve geçmiş olsun. birde çocukları uyarırız hani ya. seninki de ani bir refleks ile gelişmiş anlaşılan.
dikkatli ol.

meltem dedi ki...

fuuuuuuuul parmağın nasıl oldu tırnakda morarma düşme ihtimali falan yoktur umarım?

papatya dedi ki...

Cok gecmis olsun...Sevgiyle kalin...

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!