Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

17 Ocak 2011 Pazartesi

"babetler"

Epeydir aşırı yüksek topuklu ayakkabı modası var.
Sanırım şu Bihter'in icadı oldu bunlar, o topuklularla yürüyememesi herkesin diline dolaştı,sonra da moda olarak karşımıza çıkıverdi.
Alışveriş merkezleri dahil pek çok yerde gördüğüm, yürürken ayakları burkulan, kamburları çıkan, üzerinde duracağım diye bel fıtığı olan,sevgilisini koluna yapışıp ondan destek almaya çalışan tüm kadınlara tavsiyem sağlıklarını da düşünmeleri.

Topuklu ayakkabı güzeldir, zariftir, tamamlayıcıdır elbette, ama aşırıya kaçıldığında görüntüsü komikten öteye gidemiyor ve her kadın yüksek topukları taşıyamıyor. Bacaklarınızın güzel olması, kıyafetinizin uyumlu olması, yürüyüşünüzün iyi olması gerek,bu da bir alışkanlık elbette.

Özellikle bel,omurga ve ayak sağlığını iyiden iyiye tehdit eden aşırı yüksek topuklu ayakkabılara karşı babetleri ve spor ayakkabıları tercih eden biri olarak, babetlerle de gayet sevimli ve şık olabileceğimizi göstermek için bir kaç model paylaşacağım sizlerle.

Emin olun belimde sorun olmasa ve yürüyebilme kabiliyetim olsa ben de 40 yılda bir de olsa yüksek topukları giymek isterdim.

Aşağıdaki rengarenk babetlere bakarsak, hepsine hayran kaldım, özellikle tarzımla da bütünleştiğini düşündüğüm ilk model tam benim için tasarlanmış diyebilirim.























P.S.Babet modelleri "pretty ballerinas"a ait.

7 yorum:

öykü dedi ki...

2.cısı benım olsun mu:)

Ful yaprakları dedi ki...

Öykü'cüm tabii ki :)))

aysun dedi ki...

Bende birinciye talibim ama o ful yapraklarının oldu galiba :) hepsi harika gerçekten senin düşüncene katılıyorum yüksek topuk güzel ama her zaman giyilmemeli ...

Ful yaprakları dedi ki...

aysun'cum,
hepsi ayrı güzel:)
insanın alıp giyesi geliyor bir an önce:)bahar gelsin artık!

Mia Wallace dedi ki...

Ben bir babet hastasıyım ve bağımlıyım kaç çift olursa olsun hepsi benim olsun! :)

Profösör dedi ki...

Bu ayakkabılar pahalı olsa gerek. Kızıma alvyım dedim de..

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

2. baber çok tatlı :)

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!