Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

31 Mayıs 2011 Salı

"canım yanıyor!"

Bu ara hazırlıkların yoğun aşamasındayım biliyorsunuz ve eylemlerim bir kaç basit kelimeden ibaret : eğil, kalk, taşı, uzan, yürü, koş... tam da "dinlen" kısmına yeni yeni geliyordum ki bu son olaydan sonra artık mecburi dinlenmem gerekiyor önümüzdeki bir kaç gün.
Ne mi oldu?
Dün servisim geç kalkacağı için beklemeden otobüse bineyim dedim, cam tarafında tek bir koltuk boştu oturmak istedim, yanında da kucağında poşetler ve kağıtlarla bir kadın (sonradan anladım ki öğretmen, çünkü elinde sınav kağıtları vardı ve okuyordu) müsade istedim, "geçebilir miyim?" diye, kadın "geç!" dedi. :)
Hayran kaldım tabii bu emir verici konuşmaya ama bir şey diyemedim zira tam o koltuğa doğru hamle yapıp oturacakken kolumu mu sırtımı mı artık nasıl oldu anlamadım ters bir şekilde tuttum herhalde sırtımın tam ortasına bıçak gibi bir şey saplandı ve öyle kaldım, kitlendim.
Canım nasıl yanıyor anlatamam...kimseye belli etmek istemiyorum, doğrulmak istiyorum olmuyor, paniklememeye çalışarak minik minik esneme hareketleri yapmaya başladım, kısa bir süre sonra durağa geldim ve indim. Daha doğrusu inmek için epey çaba sarfettim, indikten sonrada bir süre zor yürüdüm, adım atamadım.
Aslında bir kaç gündür yorgunluktan sırtımda bir ağrı hissediyordum, boynum ve sırtım hafif tutuktu, üstüne dinlenmeyip böyle she-ra gibi gezinirsem olacağı da buydu tabii.
Bedenimi sağa sola döndürürken (daha doğrusu isteyip de döndüremezken) sırtımın ağrısından gözümden yaş geldi...
Eve geldim,merhem,kas gevşetici ve düzenli sıcak kompresle epey kendime geldim.
Şimdi biraz daha iyiyim ama sabah çorabımı giymek için eğilmeye çalıştım başarılı olamadım :(
Bir başka ilaç kullanıyordum onu da kas gevşeticiyle birlikte alamadığım için dün o ilacı da kullanamadım o da ayrı kötü bir durum oldu benim için..
Şimdilik işyerindeyim ve kendimi fazla yormadan çalışıyorum.
Termoforu ısıtıp sırtımın tam ortasına koyacağım birazdan.
Eğilirken ve sağa sola dönerken dünden daha iyiyim, sanırım akşama daha da iyi olurum.Sanki uzun süre mekik çekmişi de hamlamış gibi bir halim var, karın kaslarım da acıyor, sırtıma dokununca da acıyor..muhtemelen rüzgar da yedim ohh!
dün ne kadar güzeldi,otobüse binerken hiç bir şeyim yoktu..akşam evimde yapacağım pek çok şey vardı, size anlatacaklarım da..ama otobüsten inerken iki büklüm ağlaya bağıra indim...
İşte kısacık bir an, yanlış bir hareket,yorgun bir vücut ve sonuç :)
Kendime iyi bakmam lazım, bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememişler!
Sağlıklı bir hafta diliyorum herkese..

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Kıyamam :) İnan çok iyi anlıyorum halini. Çünkü aynı vaziyetteyim. 1 ay kaldı düğüne ve bizim resmen pestilimiz çıktı:/ Her tarafım çürümüş gibi acıyor. Ya çok hamdık ya da bu koşturmaca bize çook fazla canımcım:) Umarım en kısa zamanda iyi olursun tatlım, çok çok kolay gelsin. Öperim:)

Ful yaprakları dedi ki...

maya'cım,
beni anlayan birilerinin olması ne güzel:)
fazla hamdık bence, spora alışık olmayan kış vücuduyla, gelmeyen bahar ve yaz stresi birleşti, düğün koşturmacasıyla bir güzel yoğruldu ve ortaya bu çıktı:)
hayatımda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum!
az kaldı ama, şimdilik biraz dinlenme zamanı.

sevgiler,
öpücükler,

Chilek dedi ki...

Çok geçmiş olsun, fazla zorlamışsın gerçekten. Umarım daha iyi ve kolay birgün olur senin için. İşareti dikkate alıp biraz tempoyu düşürmek lazım sanırım:)

NzN dedi ki...

geçmişler olsunnn!!düğün üstü insanın totosuyla başı yer değiştirebiliyor zira :) aynı dönemlerden yeni geçtik ama hep diyorum geçince çook güzel oluyoorrr. az kaldı ha sabır! :)

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun .
NEŞE

Ful yaprakları dedi ki...

chilek,

evet canım :)

evren bana koskacaman bir işaret gönderdi, yeter artık biraz otur diye:)
düğün gününer yakın olmasındansa şimdi dinlenir atlatırım 2 günde,

sevgiler,öpücükler:)

Ful yaprakları dedi ki...

NzN,'cım,

teşekkür ediyorum:)
evet çok güzel olacak sonu biliyorum, değecek tüm bu koşturmaya,
az kaldı az:))
heyecan dorukta sayın seyirciler :)

coco-jelly dedi ki...

canım çok geçmiş olsun..bu dönemde vitamin al insanı ayakta tutuyor:)

tubitos dedi ki...

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine rüzgarda kalma gerekirse doktora gitt bir kas gevşetici iğne iyi gelir..

Ful yaprakları dedi ki...

neşe,
teşekür ederim :)

coco-jelly,
hep unutuyorum iyi ki hatırlattın :)
hemen alıyorum, çekmecemde var!

tubitos,

geçmezde cmtesi gideceğim, umarım geçer :)
sağol tatlım,

sevgiler,

dalgaizleri dedi ki...

En son ayakkabı bakıyordun. Başlığa bakınca dedim acaba ayakkabıdan falan mı ?

Nazar nazar. Geçmiş olsun ! Umarım en kısa zamanda bir şeyin kalmaz.

Bir de ah şu öğretmenler...

Ful yaprakları dedi ki...

dalgaizleri,

fazla alışveriş detsyım var bu ara ondan öyle sanmışsındır:)
daha iyiyim geçti sayılır çabuk toparladım şükürler olsun Tanrı acıdı halime :)

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!