Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

26 Şubat 2009 Perşembe

"sakin olmalıyım!!!"


Dün gece mide ağrısından kıvrandım, uykusuzluktan bayılmak üzere olduğum halde ağrıdan geç saatlere kadar uyuyamadım, bugün tüm uykusuzluğuma rağmen sabırla çalışıyorum.
Onca işin altından kalkmaya direniyorum..
Ama bir yerde yeter artık!
Geldi mi hep mi üst üste gelir?
Bütün yaramaz karıncalar bugüne mi denk düşer?
Yorgunum, çok yorgunum, başım dönüyor...
Sırtımı dayayıp,ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum.
Birileri benim yorgunluğumu anlasın istiyorum.
Güzel bir dilim pasta yemek istiyorum.(mide yüzünden çok zor...)
Biraz gözlerimi kapamak istiyorum.
Kendime bir buket papatya armağan ediyorum.Sabrıma, dayanıklılığıma... mükafaat olarak alıyorum bu çiçekleri.. Ama nedense ağlamak istiyorum şu an, kendimi çok yorgun, çok bitkin ve yalnız hissediyorum...Bir de öğlen yemek servisi yapan kadını pataklamak istiyorum.Küçücük parça bir tavuk ve 1 kaşık kuskusla doyacağımı zannedip, 2.parça tavuğu vermemek çin ısrarla direttiği ve beni kendi kendime rezil ettiği için!
Bizim çabamız, özverimiz, çalışmamız karşılığında bize görülen değer 1 parçaçık tavuk için 2 kere hayır denilmesi.Beni bu kadar çalıştırıyorsanız, sabah 8'den 6'ya kadar buradaysam, üstelik öğlen yemeklerini yarım saatte yemekhanede yiyip işime geri dönüp öğle tatili de yapamıyorsam bir de üstüne civciv yemi gibi yemek verecekseniz başlarım böyle işe!
Dedim ya ağlamak istiyorum, sanırım çekmecemden bir paket biskuvi çıkartıp yemeliyim, bir bardak da papatya çayı demlemeliyim, bir de sakinleşmek için 1'den 10'a kadar saymalıyım...

evet evet 10'a kadar.......

1
2
3
4...................................

10 yorum:

Adsız dedi ki...

papatya çayı iyi gelicek eminim.. relax!! ki bence papatya çayı kadar yazmak da iyi gelmiştir.. eve gidince de biraz uykuyla,çok daha pozitif oluo insan... =) hem yalnızlık ne kelime o kadar okuyucun varken!

Ful yaprakları dedi ki...

kesinlikle!
hafif bir yemek,iyi bir uyku...
umarım birazdan papatya çayı içebilirim, vakit olmuyor ki gelen gidenden..

guguk kuşu dedi ki...

Canım fulcüm, burdan sana sıcacık bir çorba yolluyorum, midene iyi gelir, sonrada gir battaniyenin içine, yumul, dinlen. Ben sana ne tavuklar yaparım. Boşver sen, o aşçı yellozunu, tabi geri kalanların hepsini kendi yiycek, sonunda domuz gibi olcak. Yalnız değilsin. tamammı?

kardelen dedi ki...

önce derin bir nefes alın sonra aklınıza hep nerede olmak istiyorsanız orayı getirin sonrada ben sakinim ben sakinim diye telkinlerde bulunun eminim işe yarayacaktır Ben çok tecrübe ettim bana iyi gelmişti sizde ferahlar çok daha iyi olursunuz inşallah sevgilerimle...

beenmaya dedi ki...

birde eğer yetmezse diye sana buradan iyi dileklerimi yollluyorum bir de sevgilerimi yürekten...

AskinAy dedi ki...

gecmis olsun canim kendine dikkat et seni cok iyi anlayabiliyorum,hayat bazen cok agir gelebiliyor bende bunu atlatmis olarak seni cok iyi anliyabiliyorum papatyalarinda harikaymis hani tatil oldugun günleri güzelce sadece kendine degerlendirmeni tavsiye ediyorum,bütün güzellikler seninle olsun gülüm sevgiler.....

Ful yaprakları dedi ki...

Guguk kuşumm;
Çorba mı:) Teşekkür ederim:))
Evet ya o yellozun saçlarını yolmak istiyorum, bizi civciv sanıyorlar heralde yemlicekler.Kaç yaşında insanlar olduk nasıl doyarız o yemeklerle ya, kesin geri kalanı kendi yediği için vermiyordur.Geçen gün bir dilim fazla lazanya istedim verdiler bence o kadın cins..hep de bana rastlıyor!!Bayramda da çikolata dağıtıyordu bunlar birer birer 2.yi istedik yok dediler sayılı!!haha kağıtlı çikolata yaw nesini saydınız:))))
anlayacağın canım, bu adamlar cimrinin öndegideni...yok böyle bişi..
yalnız değilim evet, içten ve harika yorumlarınız görünce anladım bunu:)))

Sevgili leydielif;
derin nefes çok iyi geliyor, ama baş dönmesi geçmişte yaşayıp tedavi gördüğüm bir rahatsızlık kaynaklı olduğundan yorulduğumda yer ediyor ve dönmeye başlıyorum.Papatya çayımı içtim ama daha biskuvimi yiyemedim:)

Sevgili Beenmaya,

Çok iyi geldi iyi dileklerin, inan bana papatya çayından da , rakamlardan da daha iyi geldi.Çok düşüncelisin:))


Sevgili Aşkın ay,
Teşekkür ederim.Sabır sabır diyorum:)Cumartesi gelsin, 11 e dek uyuyayım, nefis bir kahvaltı edeyim, sıcacık kaloriferin yanında pisi gibi oturayım keyif yapayım...Ayyy 1 gün kaldı dayanmalıyım:))))))

Bana yalnız olmadığımı hissettiren tüm blog dostlarıma teşekkür ederim

çok içtensiniz:))

guguk kuşu dedi ki...

Boşver bee, sana zorunlu diyet yaptırıyo işte karı. Biri de bana yapsa buaralar fena olmayacak haa

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun canım, pintimi onlar ya? istersen evden sefertası yap götürde utansınlar bu kadar az yemek vermeye..

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Geçmiş olsun. İşyerinden kimse kimsenin halinden anlamaz malesef. varsa yoksa işler yolunda gitsin diye düşünürler. Seni iyi anlıyorum. Boşveeeer değmez. :)Kendine çok iyi bak. Sevgiler...

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!