Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

14 Nisan 2009 Salı

"Yaz varsa müzik de var:)"

Neredeyse tüm şarkılarını ezbere bildiğim Korn grubunun Türkiye'ye geldiğini duyunca çıldırmıştım! Ne yapmalı ne etmeli bu festivale gitmeliydim, ilk festival anım 2005'te Rock'n Coke ile hayatımın tozlu sayfalarına işlendi:)
Korn'un canlı performansı belki de bugüne kadar izlediğim en iyi canlı performanstı, her şarkısını baştan sona çılgına dönerek kendimizden geçerek haykırmıştık, konser sonuna doğru bastıran yağmurla birlikte adeta çamura batmıştık ama küfürler savurmayı da ihmal etmemiştik sonradan anlayacaktık ki festival ortamında ses çıkarılmaz, tuvaletler pistir, sıra vardır, güneş yakar, yağmur iliğine işler, oturacak yer yoktur ama "müzik" ve "eğlence" vardır.
Sonraki senelerde festival cini oldum çıktım.
Tam teçhizatlı kameraman edasıyla hazırlıklı olarak gittim festivallere, çok eğlendim, müziğe,dansa doydum.
Chris Cornell gibi bir ismi sahne önünden izledim mesela, Franz Ferdinand'la eğlence tavan yaptı, kurtlarımızı savurduk attık:)Pentagram'ı hayran hayran izledik, Travisle yıldızların altında dans ettik...
Geçen sene isteksiz olarak biraz ara verdik,maddi kriz nedeniyle festivallerin düzenlenemeyeceği söylendi, tüm yaz başka konserlerle idare ettik, festival ortamını özledik seneye dedik.
Bu sene RockCoke geliyor, hem de bomba gibi ancak düzenlenme tarihleri sanırım Ramazan ayı nedeniyle oldukça öne çekilmiş.17-18-19 Temmuzda İstanbul Park'ta. Yalnız öyle bir tarihtir ki bu %90 muhtemellikle tatilde olacağım o tarihlerde, bir de o tarihlerdeki aşırı sıcakları göz önünde bulundurmak lazım, Eylül ya da ağustos sonunda bile cayır cayır yanıyorduk değil ki Temmuz'un ortası! Linkin Park gibi bir devi kaçırmak istemem ancak tüm senenin yorgunluğunu atmak için de erkenden izin tarihlerimizi belirlememiz gerekiyor.Bakalım nasıl olacak bilemiyorum ama festivali kaçırmak da istemiyorum, hoş sevgilim olmadan tadı tuzu da olmaz zaten kiminle gideceğim ki:((
Bir de Carlos Santana'nın geleceğini duydum, bayıldım, kesin giderim dedim hatta babama da süpriz yapıp onu da götürmek istedim.Kendisi Sanatana hayranıdır da! Bir de baktım bilet fiyatlarına off off kişi başı 102 TL...
Şimdi 2 kişi ne eder 204,bir de buna ulaşımı ekle, yemeği ekle, içecekleri ekle, ekle de ekle...
Santana bana gelmiyor tabii zenginlere geliyor:((
O da bu bilet fiyatıyla mümkün görünmüyor, belki bu yazımı okuyan ve organizasyonda olup da bana indirimli bilet verebilecek birileri çıkar da Santana'yı canlı canlı izmenin tadını çıkarırım, olur mu, olmaz mı:)
Müziği dinlemek herkesin hakkı, eğlenmek de, hele ki böyle stressli ortamlarda çalışan bizim gibi köleler için...
Müzikle kalın.

7 yorum:

Cimbakuka dedi ki...

2005 rock'n coke zaten efsaneler arasında. Aktivasyon görevlisi olarak bir çok yere girip çıkabiliyorduk, Jonathan ile fotoğraf çekilebilme şerefine nail olan şanslı kişilerdendim:)

Konser sırasında tam bis yaparken ellerini açtığında başlayan yağmur şu zamana kadar gördüğüm en olağan dışı enstantenelerden biriydi.

Keza Skin, Offspring, The Cure inanılmazdı.

Ama 2005'e ad'ını yazdıran kesinlikle Apocalyptica'ydı diyorum :)

bu sene de sağlam gruplar bekliyoruz, açıkçası Metallica konserinden sonra ondan daha iyi kimi getirtirler kendi açımdan da şüpheli :)

İ love fest :P

Ful yaprakları dedi ki...

Jonathanla fotoğraf çektirmek ha!
vay bee:))
hepsi çok iyiydi de ben de korn fanatikliği olması sebebiyle onları tek geçiyorum:)

öykü dedi ki...

Ben yazıyla ılgılı degıl de bısey yazmak ıstıyorum...
Ne zaman bloguna gelsem
renkler
resımler
muzıkler
dızayn
ıcım acılıyor:)kactır soylemek ıstıyorum dıyememıstım
sımdı dıycem:)
bahar gıbı blogun

Ful yaprakları dedi ki...

Öykü'cüm çok teşekkürler:)

beni yansıtıyor sanırım, yani beni tanımıyorsunuz ama ben de rengarenk biriyim:)tipim ve aksesurlarım rengarenk desem;)

Kendine iyi bak,

sevgiler,

UykusuZ dedi ki...

En son Cranberriese gitmiştim sanırım, ama yurtdışında konser olmasa da baya bi canlı performans seyrettim. O kadar yıl İstanbulda oturdum 1 kere ayağım gitmedi şu festivallere. Garipti rockncoke vardı ama "gidicem" deyince adım burjuvaya çıktı, neymiş efendim alternatifi varmış,iyi de banane kardeşim, ben sizin gibi alternatif insanlardan hazetmiyorum alla alla ya. Neymiş anarşistlermiş, ya bi gidin nefes aliim allaşkına(sinirlendim hatırlayınca). Eğer bi şekilde olursa benim hedefin Zemfira konserine gitmek, belki Rusya da yakalarım, en son Amerika turnesindeydi.
Son olrak Öyküye çok fazlaca katılıyorum, kalp kalbe karşıymış ben yazcaktım o benden önce davranmış, ne güzel insanın tasarım kabiliyetinin olması, bende hiiiiç yok

Ful yaprakları dedi ki...

Evet Rnc için burjuva festivali diyorlar da bana en iyi isimleri kim getirirse ben ona giderim.Barışa Rock da alternatif o da iyi bir festival ancak o anki maddi durumum ve sahne alacak isimler beni karar aşamasına götürür, yoksa müzik adına düşünmek profesyonellik gerektirir bence:)karşı festival diye illa ki barışa rocck a gitmek ya da sadece ortam olsun rnc'a gitmek de yanlıştır bence :)
tasarım konusunda övgülere teşekkürler,
pişmanım keşke mesleğimi bunun üzerine seçseydim diyorum kendime kimbilir belki bir gün şansım olur:)

GeCe dedi ki...

benim böyle anılarım yok :( malesef umarım istediklerine gidersin

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!